Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Ευχαριστήριο και ευχές απο την Ανεξάρτητη Κίνηση Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Γεωπόνων Δημοσίων υπαλλήλων – Συσπειρώσεις θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους για την στήριξη της παράταξης στις εκλογές του Συλλόγου και την εκλογή ενός αντιπροσώπου στην ΠΟΓΕΔΥ.

Από τα αποτελέσματα αυτών των πρόσφατων εκλογών φάνηκε ότι υπάρχει δυνατότητα μιας διαφορετικής πορείας του Συλλόγου.

Η κοινή δράση το προηγούμενο διάστημα της ΑΚΙΓΔΥ, με παράταξη και συναδέλφους με κοινές αναφορές,  αντί να ολοκληρωθεί και να εκφραστεί κι εκλογικά, κατακτώντας ένα ποσοστό που θα έδινε σε ενδεχόμενο ενιαίο σχηματισμό ακόμα και την δεύτερη θέση, γεγονός που θα άλλαζε πλήρως τους συσχετισμούς στον Σύλλογο, μετατράπηκε χωρίς φανερό λόγο, σε διάσπαση και πεδίο ανταγωνισμού.

Ο Σύλλογος χρειάζεται μια νέα πορεία, από ΔΣ μικρογραφία της Βουλής και των προβλημάτων της, χρειάζεται ενότητα των εργαζομένων και κοινή δράση.

Η λειτουργία του Συλλόγου εκφυλίζεται συνεχώς, στην Εκλογική Συνέλευση συμμετείχαν μόλις 15 συνάδελφοι , ενώ υπήρξε χαμηλή συμμετοχή στις εκλογές παρά την πολυδιαφημισμένη ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Για μας η επιτυχία κρίνεται πρώτα απ' όλα από την τιμιότητα της στάσης ενός σχήματος και των υποψηφίων του ξεχωριστά και μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα οι ψήφοι, οι έδρες κτλπ

Η παράταξη μας ανανεωμένη σε μεγάλο βαθμό κατάφερε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της περιόδου, να αντιταχθεί στην πολιτική που περιφρονεί τις ανάγκες των εργαζομένων, αλλά και στον ασφυκτικό εναγκαλισμό του συνδικαλισμού από κόμματα και οργανώσεις που διασπούν τους εργαζόμενους και δεν τους επιτρέπουν την ενότητα στην δράση.



Σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά

Με αλληλεγγύη και ενότητα προστατεύουμε τα δικαιώματά μας.



ΑΚΙΓΔΥ - Συσπειρώσεις









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου