Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

¨ΟΧΙ στο χαράτσι από την Φωκίδα

Συγκέντρωση Άμφισσας
Πραγματοποιήθηκαν οι συγκεντρώσεις στην Άμφισσα και στην Ιτέα ενάντια στα χαράτσια που επιβάλλονται μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Στην Άμφισσα η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μέσω της Λαϊκής επιτροπής του Εργατικού Κέντρου και σωματείων του ΠΑΜΕ, ενώ στην Ιτέα μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής παράταξης «Πολίτες στο Προσκήνιο».
Και οι δύο συγκεντρώσεις αποφάσισαν να μην πληρώσουν το χαράτσι που επιβάλετε μέσα από την ...
πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Συγκέντρωση Ιτέας
Η μεν συγκέντρωση της Ιτέας αποφάσισε να θέσει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δελφών μιας και συγκεντρώθηκαν πολύ περισσότερες από τις απαιτούμενες υπογραφές στην συγκέντρωση και θα μαζευτούν κι άλλες μέχρι το επόμενο Δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής.
Στην Άμφισσα η Λαϊκή επιτροπή  βάζει μπροστά στην υλοποίηση της απόφασης της το εργατικό κέντρο Φωκίδας και τα σωματεία των εργαζομένων.
Γενικά πλέον τα κινήματα πολιτών που αρνούνται να πληρώσουν γενικεύονται και μπαίνουν σε μια νέα φάση σύγκρουσης με την κυβέρνηση που πλέον αποτελείται τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από την ΝΔ

Η Φωκίδα γίνεται και αυτή κομμάτι του γενικότερου κινήματος του δεν πληρώνω της πατρίδας μας , έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις επιταγές της κυβέρνησης και δίνει ελπίδα κοινής δράσης και ανατροπής αυτής της πολιτικής.

Αποστόλης Τσιάμης Φωκίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου