Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η παράσταση La nonna" στην Άμφισσα (Video)

Σας παρουσιάζουμε την βιντεοσκoπημένη παράσταση "La nonna" έτσι όπως παρουσιάστηκε στην πρεμιέρα της στην Άμφισσα στις 28-6-2013.
Η παράσταση δεν είναι αποτέλεσμα επαγγελματικής δουλειάς, αλλά όσοι δεν μας είδατε ζωντανά μπορείτε να πάρετε μια ιδέα της προσπάθειάς μας...

Παραστάσεις La nonna Παρασκευη και Κυριακή 28 και 30 Ιουνίου

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 στην Άμφισσα στις 21:00 στο αλσάκι του Πολιτιστικού συλλόγου (Σινέ Άλσος)
και την Κυριακή 30-6-2013 στην Ιτέα στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού σχολείου και πάλι στις 21:00.
Σας περιμένουμε

“LA NONNA”
του ROBERTO COSSA

Συντελεστές της παράστασης:...

Σκηνοθεσία : Ηρώ Λέφα

Διανομή με σειρά εμφάνισης:


Βαίνου Παγώνα: Μαρία
Mπασδέκη Αρετή: Ανυούλα
Λεοντίου Γιάννης: Τσίτσο
Καστρίτης Στάθης: Νόννα
Μιχαηλίδου Νένα: Μάρτα
Τσιάμης Απόστολος: Καρμέλο
Ακρίβου Τίτα: Δον Φραντσίσκο

Φροντιστής παράστασης: Βαρελογιάννη Ανθή, Καστανά Ιωάννα
Σχεδιασμός σκηνικών: Χαβιαρά Ελεάνα
Κατασκευή σκηνικών: Τρόπουλος Όθωνας
Λαμπιδάκης Σταύρος
Πυροβόλου Παγώνα
Αφίσα: έργο του ζωγράφου Σπύρου Λύτρα
Φωτογραφία: Κατερίνα Τζαμτζή
Κουστούμια: Βεστιάριο ΥποκρΙτέας
Στην κονσόλα του ήχου:Λέφα Ηρώ, Βαρελογιάννη Ανθή
Επιμέλεια προγράμματος: Παπανδρέου Ελένη.


Η σκηνοθέτης της παράστασής μας είναι η ΗΡΩ ΛΕΦΑ την οποία ευχαριστούμε για την πολύ μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα, μια συνεργασία που στηρίχθηκε στην κοινή μας αγάπη προς το θέατρο

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

H Ηρώ Λέφα σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος – Βασίλη Διαμαντόπουλου κόντα σε σπουδαίους δασκάλους όπως οι: Δήμητρα Χατούπη, Σοφοκλής Πέππας, Πέμυ Ζούνη, Κωστής Καπελώνης, Τάσος Μπαντής, Νίκος Καραγεώργος κ.α.
Συνέχισε τις σπουδές της με υποτροφία στην American Academy of Dramatic Arts της Νέας Υόρκης, την αρχαιότερη σχολή υποκριτικής στις Η.Π.Α. Ειδικεύτηκε στα υποκριτικά “στυλ”: Shakespeare, Restoration Comedy (1670 – 1710), Commedia Dell’Arte και την τεχνική του Sanford Meisner.
Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα στο Barrow Group Theatre, υποκριτική για Τηλεόραση και Κινηματογραφο στα Breakthrough Studios με τον Anthony Grasso και την Alaine Alldaffer κ.α.
Στην Αμερική δουλεψε ως ηθοποίος με σκηνοθέτες και θέατρα όπως το Manhattan Repertory Theatre, Jonathan Bolt, T. Ryder Smith, True North Ensemble, Theatron Inc., Lisa Milinazzo, Janis Powel κ.α.
Υπήρξε επίσης παραγωγός τρίων πολύ δημοφιλών ραδιοφωνικών εκπομπών στους σταθμούς Ηellas Fm και Nexus Productions Radio.

http://ypokritea.blogspot.gr/2013/09/la-nonna-video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου