Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Το δημοψήφισμα ξεκίνησε ήδη.

Το δημοψήφισμα ξεκίνησε ήδη.
Σε αυτήν την μάχη όπως και σε όλες τις άλλες μην περιμένεις να δεις από την μία πλευρά τους γραβατωμένους τραπεζίτες και την οικονομική εξουσία και από την άλλη ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.
Ξέρουν να κρύβονται , να βάζουν άλλους να βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά αν δεν το γνώριζαν δεν θα μπορούσαν οι λίγοι να διαφεντεύουν τους πολλούς για τόσα χρόνια.
Η αναγγελία του δημοψηφίσματος από την κυβέρνηση ξεκίνησε και την αντεπίθεση των δανειστών . Επειδή η λογική δεν αντέχει στα επιχειρήματά τους το μόνο επιχείρημά που τους έμεινε είναι ο φόβος . Από τα ξημερώματα του Σαββάτου τα κανάλια μεταδίδουν συνεχώς ψέματα για ουρές στα ΑΤΜ με στόχο να δημιουργήσουν συνθήκες χρεοκοπίας. Η επίθεση στις τράπεζες υποβοηθούμενη από τους δανειστές στοχεύει στην παράλυση της οικονομίας και του νου, για να δεχθούμε τα νέα τελεσίγραφα.
Από δίπλα τα κόμματα του μνημονίου τα οποία απέρριψε η Ελληνική κοινωνία καμαρώνουν και πάλι, όχι γιατί κέρδισαν την εμπιστοσύνη του λαού αλλά επειδή ανεβαίνουν στους ώμους των δανειστών που κρατούν την θηλιά της Ελληνικής οικονομίας. Στηρίζουν την επίθεση των δανειστών προσπαθώντας να μεταφράσουν όπως τους συμφέρει το ερώτημα του δημοψηφίσματος και να κρύψουν όλη την αντιδραστικότητα των ενεργειών τους και των στόχων τους.
Παίζουν με την φωτιά. Η επίθεση στις τράπεζες δεν θα σημάνει την κατάρρευση της κυβέρνησης αλλά την κατάρρευση της χώρας.
Ο Ελληνικός λαός πρέπει να έχει την δυνατότητα να αποφασίσει μόνος για το μέλλον του.
Η κυβέρνηση κάνει αυτό που δεν έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις που μας έβαλαν στα μνημόνια προσφεύγει στην κρίση του , τα πραξικοπήματα δεν θα περάσουν.
Η ωριμότητα και η ψήφος του Ελληνικού λαού δεν θα μετρηθεί μόνο την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει να μετριέται από σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου