Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Απάντηση στην επιστολή του Δημάρχου Δελφών για τις φωτογραφίες και το Facebook.


Από τον βουλευτή Φωκίδας έχω επιφορτιστεί με την ευθύνη της διαχείρισης της σελίδας του Facebook  όπως και το προσωπικού του ιστολόγιο.
Στην ανοικτή επιστολή που πρόσφατα απέστειλε ο Δήμαρχος  προς τον βουλευτή αναφαίρετε ένα κομμάτι που έχει να κάνει με τον τομέα ευθύνης μου για το οποίο θα ήθελα να απαντήσω.

Αναφέρει ο Δήμαρχος στην επιστολή

--- Εμείς παρακαλάμε τον κ. Βουλευτή να έλθει για να ρωτήσει αν ζούμε ή αν πεθαίνουμε κι αυτός επιλέγει να εμφανίζεται μόνο σε εκδηλώσεις και πανηγύρια, με παρατρεχάμενους που τον φωτογραφίζουν για να «σηκώσουν» αμέσως μετά τις φωτογραφίες στο Facebook (από τις οποίες έφτασαν μάλιστα να αφαιρούν τεχνηέντως το Δήμαρχο Δελφών, ακροβατώντας με δυσκολία ανάμεσα στη σταλινική νοοτροπία και στη γελοιότητα)---

Σαν ένα πρώτο σχόλιο το ύφος του κειμένου με το οποίο ο Δήμαρχος απευθύνεται δημόσια στον βουλευτή δείχνει πρωτοφανή έλλειψη ψυχραιμίας όταν όμως φτάνει στον τομέα ευθύνη μου αυτή η έλλειψη ψυχραιμία τον οδηγεί σε ένα τεράστιο σφάλμα που τον εκθέτει ακόμα περισσότερο.
Ο βουλευτής Φωκίδας είναι βουλευτής της αριστεράς και εκτός των άλλων είναι διαφορετικός και ως προς την δημοσιότητα γύρω από το πρόσωπό του. Δεν επιλέγει την πολιτική της φωτογραφίας και των φωτογραφιζόμενων πολιτευτών που έχουμε συνηθίσει, αλλά αυτή της ουσίας.
Σαν "παρατρεχάμενος" του βουλευτή , που τυγχάνω να είμαι και μετακλητός δημόσιος υπάλληλος που με παραχώρησε η Βουλή στην υπηρεσία του βουλευτή θα ήθελα να ενημερώσω τον Δήμαρχο.
Ο βουλευτής έχει παρευρεθεί σε δεκάδες  εκδηλώσεις και συναντήσεις σε όλη την Φωκίδα, φωτογραφίες όμως έχουν αναρτηθεί δύο μόνο φορές στο προσωπικό του ιστολόγιο και μία φορά στην σελίδα του Facebook. Τρεις φορές όλες και όλες δηλαδή δημοσιεύσαμε φωτογραφίες του.
Ας τις δούμε αναλυτικά.
Στο ιστολόγιο του βουλευτή η πρώτη ανάρτηση αφορά την επέτειο της απελευθέρωσης της Άμφισσας και η δεύτερη το ετήσιο μνημόσυνο στην Καλοσκοπή προς τιμής της αντίσταση ενάντια στην Γερμανική κατοχή. Ελπίζω να μην τα θεωρείτε πανηγύρια.
Αν ανατρέξετε στις σελίδες αυτές θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας  και ειδικότερα στην πρώτη ανάρτηση είστε σε όλες τις φωτογραφίες , ενώ υπάρχει φωτογραφία σας και στην δεύτερη ανάρτηση . Το ότι δεν είστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος του φωτογράφου ελπίζουμε να μας το συγχωρήσετε , όμως δεν μπορείτε να γράφετε ότι σας αφαιρούν τεχνηέντως από τις φωτογραφίες. Τέτοια σκασίλα με τις φωτογραφίες σας δεν την έχουμε.
Όσο για την σελίδα του Facebook του βουλευτή έχουμε αναρτήσει φωτογραφίες μόνο από το συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο στην Άμφισσα , στις οποίες και πάλι  σας παρουσιάζουμε. .
Από που σας αφαιρέσαμε τεχνηέντως λοιπόν κύριε Δήμαρχε;
Από το προσωπική μου σελίδα στο Facebook  έχετε παράπονο ορίστε δείτε και εκεί τον εαυτό σας , ή μήπως από τις πρόσφατες φωτογραφίες της κινητοποίησης των εργαζόμενων των μεταλλείων,

 Α εκεί όλα κι όλα,  εκεί δεν ήσασταν και δεν μπορούμε να σας εμφανίσουμε από το πουθενά.

Δεν έχετε να προσάψετε τίποτα στον βουλευτή για καμιά  φωτογραφία, αφήστε λοιπόν αυτού του είδους την αντιπολίτευση..

Φτάνοντας στο τέλος της απάντησής μου θα ήθελα να σας πω ότι καμία σχέση δεν έχω με τον Σταλινισμό, όλη μου την ζωή έδινα μάχη ενάντια σε αυτόν , η προσπάθεια τοποθέτησης της ταμπέλας αυτής πάνω μου, εκφράζει μόνο όσους δεν γνωρίζουν την αριστερά και τους ανθρώπους της και όσους θέλουν να ταυτίσουν την αριστερά συνολικά με την έλλειψη δημοκρατίας.
Ελπίζω να είναι όλα ξεκάθαρα
Όσο για το τελευταίο ...
Για την ακροβασία με την γελοιότητα που γράφετε δεν σας απαντώ τίποτα, διαβάσατε ήδη την απάντησή μου , εκπροσωπείτε άλλωστε και ένα θεσμό που τον σέβομαι απόλυτα.

Αποστόλης Τσιάμης
Συνεργάτης του Βουλευτή Φωκίδας
Ηλία Κωστοπαναγιώτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου