Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Ευχαριστήριο για αυτούς που βοήθησαν στην παράσταση "Ο Μίδας έχει αυτιά Γαϊδάρου"

  Με την χθεσινή παράσταση στην Άμφισσα τελειώνει ο πρώτος κύκλος παραστάσεων του έργου "Ο Μίδας έχει αυτιά γαϊδάρου". Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας και τον πρόεδρο του Παναγιώτη Μερινόπουλο για την παραχώρηση του φιλόξενου χώρου του Αλσυλίου Ευθ. Ζουμά για την πραγματοποίηση της παράστασής μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο Γεώργιο Τσατσαρώνη, για την βοήθειά του.
Την Ελένη Παπανδρέου για την ...δημιουργία της αφίσας , την Καλοτίνα Σκώτη για την δημιουργία των σκηνικών, τα καταστήματα Φαλίδα στην Άμφισσα για την παραχώρηση ρούχων για την παράσταση.
Τον σκηνοθέτη Δημήτρη Τσιάμη για την μουσική επιμέλεια και την τελική σκηνοθετική ματιά της παράστασης .
Την Έφη Καρανάσου, την Σύλβια Μυσιρλή και την Νάντια Δόσσιου που βοήθησαν στα φώτα και τον ήχο των παραστάσεων όπως και τον Πάνο Ανδρίτσο που συμμετείχε στην τελευταία παράσταση.
Τον Φωτογράφο Ηλία Μασσάρο για την φωτογράφιση και την βιντεοσκόπηση της παράστασης
Να μην ξεχάσουμε φυσικά και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και ιστολόγια για την δημοσιοποίηση των παραστάσεών μας
Με την παρουσία τους μας τίμησαν στην παράσταση στην Άμφισσα η υποψήφια Βουλευτής Λουκία Μαστροπέρρου , ο Κοινοτάρχης Καλοσκοπής Γεώργιος Κόλλιας, ο συνδικαλιστής και αυτοδιοικητικός Σάββας Γιαννοσπύρος. Ευχαριστούμε όλους τους θεατές της παράστασης που με το χειροκρότημά τους μας έδωσαν την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσουμε.
Ελπίζουμε να ανταμώσουμε ξανά σύντομα σε ένα νέο κύκλο παραστάσεων.
Υποκριτέα Θεατρική Συντεχνία









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου